Verifieer® gaat veel verder dan andere ondertekensystemen. U kan de werking aanpassen aan uw organisatie en organisatiestructuur. Via het inbrengen van een specifieke onderteken- en afleverflow.

Ook het multi-ondertekenen, de voorgedefinieerde documentsoorten en de afwezigheidsassistent zorgen voor extra tijdswinst. Het eenvoudige gebruikersbeheer en de intuïtieve interface maken de ondertekenflow gebruiksvriendelijk.

Het ondertekenplatform zorgt voor tijdswinst

Documentsoorten

Win tijd met het voordefiniëren van de flow van veel voorkomende documentsoorten. Met de hulp van de ondertekenwizard waarmee u de verzendopties en de beveiligingsparameters instelt per documentsoort.

Bladersignataire

Combineer het handige van een papieren signataire met de voordelen van een computer. U bladert digitaal door de te ondertekenen teksten. Per document beslist u of u het document wilt tekenen of niet. Na het bladeren ondertekent u in groep.

Multi-ondertekenen

U kan documenten selecteren in uw overzicht en in groep ondertekenen. In dat geval dient u slechts één keer uw eID-code in te voeren, ongeacht het aantal geselecteerde documenten. Waardoor u meer tijd hebt voor uw andere taken.

Het ondertekenplatform zorgt voor efficiëntie

Afwezigheidsassistent

Wat als een ondertekenaar afwezig is? Wie zal dan ondertekenen? Met de afwezigheidsassistent kan u aangeven wie er moet optreden als vervanger, zodat de ondertekenflow niet onnodig wordt onderbroken.

Gebruikersbeheer

Hiermee kan u uw organisatie beschrijven in zogenaamde ‘organisatieclusters’ met hun managers en medewerkers. U kunt ook specifieke ‘functiegroepen’ definiëren voor mandaatfuncties met ondertekenbevoegdheden.

Intuïtieve interface

De interface leidt de gebruiker vlot doorheen het proces. Bij het doorlopen van het ondertekenproces brengt de wizard raad bij alle opties 
en mogelijke keuzes in het ondertekenplatform.

U kan kiezen uit 3 versies

Verifieer® Basic

  • Ondertekenplatform
  • Oplaadfunctionaliteiten
  • Ondertekenfuncties
  • Diverse documentparameters
  • Handige beheerfuncties

Verifieer® Advanced

Basic versie +

  • Multi-ondertekenen
  • Bladersignataire
  • Bulkdownload voor postverzending
  • Bestemmelingenlijst opladen

Verifieer® Professional

Advanced versie +

Automatisch ondertekenen met servercertificaten

U wil meer inzetten op snelle self-service door de gebruiker. U hebt tal van documenten die u eigenlijk niet meer door een echte persoon wil laten ondertekenen. Dat kan, het ondertekenplatform doet dat in zijn of haar plaats.

Deze functie ondertekent documenten, manueel of automatisch aangemaakt, met een vastgelegd servercertificaat in plaats van één of meerdere ondertekenaars met hun eID. Deze functionaliteit is onontbeerlijk om volautomatische processen te kunnen aanbieden en volautomatisch documenten te ondertekenen en versturen.

Verifieer

Uw browser is oud. Hij heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.
Lees meer over hoe uw browser te upgraden